Uitdaging: Tuareg Rallye 7 t/m 14 maart 2015

18 augustus 2014

Na mijn rallydebuut in de Oost Europa rally van 2012, waar ik een zevende plaats behaald heb
en deelname aan de Baja 300 dit jaar, waar ik met de derde plek het podium haalde, ben ik samen met monteur Woudt een serieus plan aan het opstellen om ‘the Dakar Dream 2016’ te bereiken.
Om deze droom waar te kunnen maken en in aanmerking te komen voor een startplek in de Dakar rally, moet  ik ervaring hebben in een Dessert woestijn rally. Ik heb me ingeschreven voor de Tuareg rally in Marokko van 7 t/m 14 maart 2015. Samen met Woudt Nijhuis, die weer als monteur meegaat, ga ik deze uitdaging in de woestijn aan!
Wat is de Tuareg rally
De Tuareg is de één na grootste woestijnrally na Dakar. Het is een rally die bestaat uit 7 wedstrijd-dagen,  elke dag één special stage. In totaal wordt er 2.800 kilometer gestreden om de podiumplaatsen. De rally wordt jaarlijks in Marokko verreden. Voor meer informatie over deze rally  kunt u kijken op www.tuareg-rallye.com 

Na mijn rallydebuut in de Oost Europa rally van 2012, waar ik een zevende plaats behaald heb en deelname aan de Baja 300 dit jaar, waar ik met de derde plek het podium haalde, ben ik samen met monteur Woudt een serieus plan aan het opstellen om ‘the Dakar Dream 2016’ te bereiken.

Om deze droom waar te kunnen maken en in aanmerking te komen voor een startplek in de Dakar rally, moet  ik ervaring hebben in een Dessert woestijn rally. Ik heb me ingeschreven voor de Tuareg rallye in Marokko van 7 t/m 14 maart 2015. Samen met Woudt Nijhuis, die weer als monteur meegaat, ga ik deze uitdaging in de woestijn aan!

Wat is de Tuareg rallye

De Tuareg rallye is de één na grootste woestijnrally na Dakar. Het is een rally die bestaat uit 7 wedstrijddagen,  elke dag één special stage. In totaal wordt er 2.800 kilometer gestreden om de podiumplaatsen. De rally wordt jaarlijks in Marokko verreden. Voor meer informatie over deze rally  kun je kijken op www.tuareg-rallye.com.Terug naar overzicht
Marc en Woudt

Marc

Marc