Dag 2 Zagora Merzouga

Vanochtend om 7.30 uur Marokaanse tijd (8.30 uur Nederlandse tijd) gestart. Het eerste deel van de etappe is snel en heel mooi om te rijden, hele vlaktes in niemandsland. Dan staat er ineens een Marokaan in the middle of nowhere op een brommer. Erg bijzonder om te zien. We hebben een special van 200km, waarbij ik het lastig vind om te doseren. Ik rijd op 80%, anders hou ik het niet vol. Onderweg moet ik nog tanken bij een local, het tankstation waar ik gestopt ben, had geen benzine meer. Het laatste deel, de duinen, vond ik erg zwaar. Rond 14.00 uur finish ik moe maar voldaan en veel ervaringen rijker, in Merzouga. Bij de briefing die avond hoor ik dat ik negende ben geworden en daar ben ik best tevreden mee!

Morgen een hele dag duinen en volgens de rijders die al vaker de Tuareg gereden hebben, een hele lange dag. Dat belooft weer wat!

 

Als je de fotos op een mooie manier wil zien, klik dan even op het Flickr symbool (grijs met blauw/roze bolletje) rechts boven aan de pagina.Terug naar overzicht
Marc en Woudt

Marc

Marc