Dag 3 Kingsstage

De organisatie heeft voor vandaag een massastart op de planning staan, dit wil zeggen dat we met zn allen tegelijk van start gaan...wel spectaculair om te doen en waarschijnlijk ook om te zien! 30km verharde route en daarna 220km duinen...wat is het zwaar en intensief vandaag! Het rijden zelf valt nog wel mee, maar als je vast komt te zitten is het vaak een zware opgave om de motor weer uit het zand te krijgen. Als ik na 8 uur motor rijden finish, heb ik het ook wel gehad met de duinen. Mijn motor heeft het onderweg ook zwaar te verduren gehad, dus Woudt kan aan het werk. Het is geen overbodige luxe dat hij mee is, want we hebben genoeg te doen! De zware dag is niet voor niets geweest want ook vandaag mag ik weer tevreden zijn, een 11e plek en daarmee een 8e plek in het totaalklassement. We zijn wederom super tevreden!

Voor degene die een nog beter beeld van de rally wil krijgen, check de fotos en filmpjes die de organisatie na iedere dag plaatst op
http://www.tuareg-rallye.com/?page_id=665.

In het onderstaande filmpje zie je mij na 3.16 een bult oprijden en even later bij een controlepost weer naar de motor toe lopen. Mijn startnummer is 101. 
http://www.youtube.com/watch?v=gPIbyHCRnCo&rel=0&controls=0

(helaas lukt het mij niet om er een link van te maken, excues...regels dus effe kopieren)Terug naar overzicht
Marc en Woudt

Marc

Marc